AB Fastex Fästteknik

Vi är ett ungt innovativt växande företag med gedigen kompetens och erfarenhet. Vi tror att nyckeln till framgång i en snabbt föränderlig och konkurrenskraftig värld är flexibilitet och den fortsatta strävan att förbättra vår prestanda. Som ett resultat är vi ett dynamiskt och lyhört företag som har för avsikt att leverera konsekvent högkvalitativa fästelement till våra kunder.

Er infästningsexpert
Fastex erbjuder lösningar för fästelement inom stål-, plåt-, bygg- och ventilationsbranschen. I nära samarbete med dig som kund vidareutvecklar vi befintliga och nya produkter, som effektiviserar arbetet och ger ditt montage den optimala lösningen.

Här hittar du infästningslösningar med både traditionella infästningselement och nya produkter under egna varumärken, som Bimex®, Stainlex®, Timbex®, Nailex®, Concrex®, Speedex® och DSQ Bits®. Fastex står för hög service, kvalitativa produkter, korta leveranstider och stort tekniskt kunnande.

De bästa relationerna är de som håller
Goda relationer till kunder, samarbetspartners och leverantörer är en nyckel till vår framgång. I stället för att nöja oss med kortvarig framgång, strävar vi ständigt efter att etablera långvariga relationer.

Högsta kredivärdighet

Kontakt - Fastex

Välkommen till Fastex. Vi hjälper dig gärna svara på frågor om produkter eller om du har andra frågor.

Kontaktpersoner